Beautiful-Young-Woman-With-Lo-46909825A 2015-ös haj divat olyan sokszínű, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletest, sőt egy kis kreativitással még igazán egyedi frizura is varázsolható! A tavalyi év kedvencei sem tűnnek el, azaz a copacabana melír és ombre hajfestés is töretlen a népszerűségét illetően, sőt olyan új trendi színek is felkerültek a palettára, mint a marsala!

Tavasszal hódítani fognak a vállig érő formák különböző variánsai megbolondítva intenzív színekkel és világosabb tincsekkel. Ha szeretnél megújulni a tavasszal, akkor inspirálódj cikkünkből, és válassz egy  szuper divatos frizurát, hiszen egy új hajjal lesz igazán látványos a változás! Lássuk hát a legdivatosabb vágásokat és színeket..inspirálódásra fel csajok! ;)

A legdivatosabb formák

A tavalyi évben trendi extra rövid frizurákhoz képest szolidabb, mégis ugyanolyan látványos változást kínál a félhosszú frizura a hölgyeknek. A vállig érő frizura előnyei közé tartozik, hogy nem csak könnyen formázható, de ez még az a hossz, melyből többféle hajviselet is készíthető, így nem válik egyhangúvá viselése. Hullámosan és egyenesen is jól mutat, valamint minden arcformához tökéletes választás! A félhosszú frizura amellett, hogy nőies, formázástól függően bármit ki lehet belőle hozni! Ezzel a frizurával lehetsz a hétvégi bulik dívája, a hétköznapokon pedig elegáns üzletasszony, vagy lehet akár vagány és laza a megjelenésed kedved szerint. A vállig érő fazonok lehetőséget adnak arra, hogy kipróbálj valami újat és nagyon divatosat, de mégsem kell bevállalnod egy egészen rövid fazont, mert megtarthatod a hajad hosszát.

 

Férfi Divat 2015: